Giriş Kayıt
Francis Chouler

Francis Chouler


Oyuncu

Francis Chouler, oyuncu. Ölüm Emri (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Michael Chouler
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 3,681

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 64,103
2014 Macera Oyuncu 8.3 72,637
2014 Gerilim Oyuncu 5.9 11

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 221,396
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,263
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018