Giriş Kayıt
Francis Chouler

Francis Chouler


Oyuncu

Francis Chouler, oyuncu. Ölüm Emri (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Michael Chouler
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.3 1,929

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 56,830
2014 Macera Oyuncu 8.2 65,594
2014 Gerilim Oyuncu 5.9 11

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 212,884
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,263
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017