Giriş Kayıt
Francis Chouler

Francis Chouler


Oyuncu

Francis Chouler, oyuncu. Ölüm Emri (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Michael Chouler
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.6 344

Ölüm Emri
2015 Dram Oyuncu 7.3 50,957
2014 Macera Oyuncu 8.2 58,132
2014 Gerilim Oyuncu 5.9 11

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 209,473
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,263
2009 Biyografi Oyuncu 6.0 240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017