Giriş Kayıt
Raja Dubayeh

Raja Dubayeh


Sesler, Müzisyen, Müzisyen

Raja Dubayeh, sesler, müzisyen, müzisyen. Ömer (2013), Geride Kalan (2009), Ave Maria (2015), Amazing Love (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler    
2015 Dram Sesler    
2015 Biyografi Sesler    
2015 Kısa Metraj Sesler 6.5 700
2015 Kısa Metraj Sesler    

Ömer
2013 Dram Sesler 7.6 9,860
2012 Sesler 6.7 533

Seni Gördüğümde
2012 Dram Sesler 6.6 390
2012 Dram Sesler    
2010 Kısa Metraj Sesler
Müzik
5.1 7

Geride Kalan
2009 Dram Sesler 7.1 1,747
2008 Müzik 5.8 89
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017