Giriş Kayıt
Raja Dubayeh

Raja Dubayeh


Sesler, Yapım Yöneticisi, Müzisyen, Müzisyen

Raja Dubayeh, sesler, yapım yöneticisi, müzisyen, müzisyen. Ömer (2013), Geride Kalan (2009), Ave Maria (2015), Amazing Love (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Sesler
7.5 110
2017 Komedi Sesler 7.1 23
2016 Aksiyon Sesler 5.6 261
2016 Dram Sesler    
2015 Dram Sesler 7.3 292
2015 Biyografi Sesler    
2015 Kısa Metraj Sesler 6.5 700
2015 Kısa Metraj Sesler    

Ömer
2013 Dram Sesler 7.6 9,860
2012 Sesler 6.7 533

Seni Gördüğümde
2012 Dram Sesler 6.6 390
2012 Dram Sesler    
2010 Kısa Metraj Sesler
Müzik
5.1 7

Geride Kalan
2009 Dram Sesler 7.1 1,747
2008 Müzik 5.8 89
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017