Giriş Kayıt
Clara Pasieka

Clara Pasieka


Oyuncu

Clara Pasieka, oyuncu. Reign (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.7 25
2015 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,098

Yıldız Haritası
2014 Komedi Oyuncu 6.2 30,627
2013 Dram Oyuncu 7.6 32,358
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Fantastik Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017