Giriş Kayıt
Clara Pasieka

Clara Pasieka


Oyuncu

Clara Pasieka, oyuncu. Reign (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.7 25
2015 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,020

Yıldız Haritası
2014 Komedi Oyuncu 6.2 30,447
2013 Dram Oyuncu 7.6 31,838
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Fantastik Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017