Giriş Kayıt
Clara Pasieka

Clara Pasieka


Oyuncu

Clara Pasieka, oyuncu. Reign (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.7 25
2016 Suç Oyuncu 6.5 66
2015 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,098

Yıldız Haritası
2014 Komedi Oyuncu 6.2 30,794
2013 Dram Oyuncu 7.6 32,941
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Fantastik Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017