Giriş Kayıt
George Grafas

George Grafas


Casting, Oyuncu, Dublör

George Grafas, casting, oyuncu, dublör. Parker (2013), Graceland (2013), Sunlight Jr. (2013), (2013) Zor Kazanç (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Casting 6.4 174,995
2013 Dram Casting 5.6 2,189
2013 Aksiyon Casting 7.7 14,713
2013 Aksiyon Casting 6.2 99,086

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 213,876

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Dublör 6.6 235,964

Korku Burnu
1991 Suç Oyuncu 7.3 140,689
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018