Giriş Kayıt
George Grafas

George Grafas


Casting, Oyuncu, Dublör

George Grafas, casting, oyuncu, dublör. Parker (2013), Graceland (2013), Sunlight Jr. (2013), (2013) Zor Kazanç (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Casting 6.4 177,582
2013 Dram Casting 5.6 2,501
2013 Aksiyon Casting 7.7 14,815
2013 Aksiyon Casting 6.2 100,637

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 218,695

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Dublör 6.6 241,011

Korku Burnu
1991 Suç Oyuncu 7.3 143,777
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018