Giriş Kayıt
George Grafas

George Grafas


Casting, Oyuncu, Dublör

George Grafas, casting, oyuncu, dublör. Parker (2013), Graceland (2013), Sunlight Jr. (2013), (2013) Zor Kazanç (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Casting 6.5 170,512
2013 Dram Casting 5.6 2,189
2013 Aksiyon Casting 7.7 14,515
2013 Aksiyon Casting 6.2 96,657

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 207,499

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Dublör 6.6 223,242

Korku Burnu
1991 Suç Oyuncu 7.3 136,618
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017