Giriş Kayıt
George Grafas

George Grafas


Casting, Oyuncu, Dublör

George Grafas, casting, oyuncu, dublör. Parker (2013), Graceland (2013), Sunlight Jr. (2013), (2013) Zor Kazanç (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Casting 6.5 167,479
2013 Dram Casting 5.6 2,189
2013 Aksiyon Casting 7.7 14,325
2013 Aksiyon Casting 6.2 94,627

Kadın Kokusu
1992 Dram Oyuncu 8.0 203,525

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Dublör 6.6 217,308

Korku Burnu
1991 Suç Oyuncu 7.3 133,823
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017