Giriş Kayıt
Alex Disenhof

Alex Disenhof


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Alex Disenhof, görüntü yönetmeni, kameraman. The Exorcist (2016), Biz ve Ben (2012), Funeral Kings (2012), Code 8 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
2018 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
2016 Korku Görüntü Yönetmeni 8.2 14,299
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 215
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 5.5 573
2016 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.1 738
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.4 121

Biz ve Ben
2012 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.1 1,613
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 1,037
2012 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 6.5 85
2011 Komedi Kameraman 4.4 414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017