Giriş Kayıt
Alex Disenhof

Alex Disenhof


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Alex Disenhof, görüntü yönetmeni, kameraman. The Exorcist (2016), Biz ve Ben (2012), Funeral Kings (2012), Code 8 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Görüntü Yönetmeni 8.3 12,794
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 112
2016 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.1 738
2014 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.4 121

Biz ve Ben
2012 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.1 1,613
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 1,037
2012 Dram Görüntü Yönetmeni    
2011 Dram Kameraman 6.5 85
2011 Komedi Kameraman 4.4 414
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,390) Supernatural (8,051) Legion (7,999) Arrow (5,859) Black Sails (3,714) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,700) Taboo (3,651) Vikings (3,624) Suits (3,265) The Expanse (3,039)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017