Giriş Kayıt
Georgina Keajra

Georgina Keajra


Oyuncu

Georgina Keajra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 145,994

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.3 377,260

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 113,829

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 76,546

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6.0 189,559

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 154,451
2009 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017