Giriş Kayıt
Georgina Keajra

Georgina Keajra


Oyuncu

Georgina Keajra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 146,805

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.3 379,069

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 114,477

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 76,750

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6.0 190,376

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 154,981
2009 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017