Giriş Kayıt
Georgina Keajra

Georgina Keajra


Oyuncu

Georgina Keajra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 149,134

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.3 383,805

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 116,395

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 77,459

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6.0 193,109

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 156,852
2009 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017