Giriş Kayıt
Georgina Keajra

Georgina Keajra


Oyuncu

Georgina Keajra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 152,609

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.3 392,136

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 119,266

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,629

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu 6.0 197,123

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 159,770
2009 Dram Oyuncu 6.0 24
Dizi Altyazıları
Vikings (9,785) Black Mirror (8,270) Shameless (7,601) Star Trek: Discovery (4,508) The Big Bang Theory (2,761) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,231) Bron/Broen (1,713) The X Files (1,462) The Flash (1,396) Stranger Things (1,395)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018