Giriş Kayıt
Makbule Akbas

Makbule Akbas (28)


Oyuncu

Makbule Akbas, 06 Ekim 1988 doğumlu oyuncu. Ferahfeza (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1988
Burcu: Terazi
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.6 110
2014 26 Dram Oyuncu 4.5 121
2013 25 Macera Oyuncu 5.4 92
2012 Dram Oyuncu 4.0 194
2009 21 Dram Oyuncu 4.5 240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017