Giriş Kayıt
Makbule Akbas

Makbule Akbas (28)


Oyuncu

Makbule Akbas, 06 Ekim 1988 doğumlu oyuncu. Ferahfeza (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1988
Burcu: Terazi
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.4 103
2014 26 Dram Oyuncu 4.5 112
2013 25 Macera Oyuncu 5.4 87
2012 Dram Oyuncu 4.1 186
2009 21 Dram Oyuncu 4.6 230
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,242) Split (5,502) Rogue One (5,202) Hidden Figures (4,295) Assassin's Creed (3,497) Paterson (3,275) Patriots Day (2,886) Live by Night (2,437) Allied (2,263) Brimstone (1,745)
Dizi Altyazıları
Legion (8,753) Arrow (5,228) The Flash (5,033) The Expanse (2,830) The 100 (2,679) Legends of Tomorrow (2,580) The Blacklist (2,114) Colony (2,037) Vikings (1,953) Designated Survivor (1,836)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017