Giriş Kayıt
Makbule Akbas

Makbule Akbas (29)


Oyuncu

Makbule Akbas, 06 Ekim 1988 doğumlu oyuncu. Ferahfeza (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1988
Burcu: Terazi
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.7 125
2014 26 Dram Oyuncu 4.6 129
2013 25 Macera Oyuncu 5.3 97
2012 Dram Oyuncu 4.2 209
2009 21 Dram Oyuncu 4.5 259
2008 Komedi Oyuncu 2.2 1,392
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,552) Den of Thieves (2,801) Hostiles (2,700) 12 Strong (2,589) Maze Runner: The Death Cure (2,380) Winchester (1,815) Submergence (1,528) Peter Rabbit (1,497) The Commuter (1,138) Wildling (935)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,413) Supernatural (3,683) The Flash (3,495) The Terror (3,232) Legion (3,076) The Big Bang Theory (1,998) The Crossing (1,937) The Expanse (1,860) Gotham (1,683) Arrow (1,625)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018