Giriş Kayıt
Daniela Blaschke

Daniela Blaschke


Makyaj, Oyuncu, Kostümcü

Daniela Blaschke, makyaj, oyuncu, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 189

Cehennem
2016 Gizem Makyaj 7.1 25,261
2014 Aile Makyaj 6.4 68
2014 Dram Makyaj 6.1 56

Yoldaşlar
2013 Gerilim Makyaj
Kostüm Bölümü
6.3 34
2011 Komedi Makyaj
Oyuncu
5.1 34
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018