Giriş Kayıt
Daniela Blaschke

Daniela Blaschke


Makyaj, Oyuncu, Kostümcü

Daniela Blaschke, makyaj, oyuncu, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 6.4 174

Cehennem
2016 Gizem Makyaj 7.1 13,187
2014 Dram Makyaj 6.1 56

Yoldaşlar
2013 Gerilim Makyaj
Kostüm Bölümü
6.3 34
2011 Komedi Makyaj
Oyuncu
5.1 34
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017