Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Kameraman 6.8 9,121

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 61,281
2015 Komedi Kameraman 6.0 50,796

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.7 42,874

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 9,241
2014 Dram Kameraman 8.5 32,962

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 344,721
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 155,455

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 65,040

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 279,555

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,050,579
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,574

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 200,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017