Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Kameraman 6.8 8,257

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 59,300
2015 Komedi Kameraman 6.0 50,239

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.7 42,503

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 9,146
2014 Dram Kameraman 8.5 32,625

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 342,158
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 154,721

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 64,717

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 278,362

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,045,529
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,369

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 199,891
Film Altyazıları
Kidnap (5,641) Beauty and the Beast (4,987) The Fate of the Furious (2,521) The Boss Baby (1,848) Contratiempo (1,819) The Shack (1,608) Dangal (1,568) The Great Wall (1,279) Redivider (1,277) T2 Trainspotting (1,179)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,061) Supernatural (5,210) Better Call Saul (4,473) Lucifer (4,128) Fargo (3,612) Twin Peaks (3,587) Into the Badlands (3,549) The 100 (2,373) Gotham (2,183) 12 Monkeys (2,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017