Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu. The Knick (2014), (2015) Striptiz Kulübü 2 (2015), (2011) Choose (2011), (2017) Şanslı Logan (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Kameraman 7.2 1,213

Son Macera
2017 Komedi Kameraman 6.6 30,067

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 63,305
2015 Komedi Kameraman 6.0 51,579

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.7 43,457

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 9,441
2014 Dram Kameraman 8.5 33,471

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 349,939
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 156,557

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 65,548

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 281,538

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,058,695
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,913

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 202,720
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017