Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 52,320
2016 Komedi Kameraman    
2015 Komedi Kameraman 6.0 47,188

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.7 41,027

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 8,759
2014 Dram Kameraman 8.5 31,086

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 333,044
2013 Dram Kameraman 6.9 6,561
2013 Dram Kameraman 7.0 5,902

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 152,104

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 63,294

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 273,840

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,026,782
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 48,560

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 195,582
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017