Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Macera
2017 Komedi Kameraman    

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 56,847
2015 Komedi Kameraman 6.0 49,136

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.7 41,900

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 8,993
2014 Dram Kameraman 8.5 32,011

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 338,600
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 153,662

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 64,107

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 276,440

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,037,765
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,075

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 198,144
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017