Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Kameraman 7.3 19,395

Son Macera
2017 Komedi Kameraman 6.6 41,337
2017 Dram Kameraman    

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 65,229
2015 Komedi Kameraman 6.0 52,276

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.6 44,123

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 9,549
2014 Dram Kameraman 8.5 34,181

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 353,163
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 157,881

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 66,025

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 283,399

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,066,436
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 50,272

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 204,397
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017