Giriş Kayıt
Troy Sola

Troy Sola


Kameraman, Oyuncu

Troy Sola, kameraman, oyuncu. The Knick (2014), (2015) Striptiz Kulübü 2 (2015), (2011) Choose (2011), (2018) Mosaic (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kameraman 6.4 1,860

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Kameraman 7.8 124,265

Şanslı Logan
2017 Komedi Kameraman 7.1 82,186

Son Macera
2017 Komedi Kameraman 6.6 56,318

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 70,612
2015 Komedi Kameraman 6.0 55,553

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Kameraman 5.6 45,976

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 10,139
2014 Dram Kameraman 8.5 36,544

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 365,766
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174

Acı Reçete
2013 Suç Kameraman 7.1 162,256

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 67,850

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 291,496

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,107,358
2012 Dram Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 4.7 3,633
2011 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
Çeşitli
5.9 9

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 51,396

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 210,836
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018