Giriş Kayıt
Chris Rehnke

Chris Rehnke


Yapımcı

Chris Rehnke, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 5.0 134
2013 Reality-TV Yapımcı 5.2 292
2011 Game-Show Yapımcı 8.2 5,479
2010 Reality-TV Yapımcı 5.0 655
2008 Aksiyon Yapımcı 5.8 1,370
2007 Belgesel Yapımcı 6.4 2,490
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018