Giriş Kayıt
Aidan Schenck

Aidan Schenck


Oyuncu

Aidan Schenck, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Oyuncu 5.3 51
2014 Aile Oyuncu 3.6 107
2012 Komedi Oyuncu 5.0 153
2011 Komedi Oyuncu 4.3 244
2011 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 4.2 265

Noel İçin Bir Dadı
2010 Komedi Oyuncu 5.4 1,283
2009 Komedi Oyuncu 4.7 572
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018