Giriş Kayıt
Felix Ryan

Felix Ryan (27)


Oyuncu, Yapımcı

Felix Ryan, 05 Temmuz 1990 doğumlu oyuncu, yapımcı. Nowhereland (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1990
Diğer Bir İsmi: Ryan Felix
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 24 Komedi Oyuncu 8.3 17
2014 24 Aksiyon Oyuncu 3.7 296
2013 23 Komedi Oyuncu 4.9 101
2013 23 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 19
2011 Animasyon Oyuncu 4.9 1,311
2010 20 Komedi Oyuncu 4.7 266
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017