Giriş Kayıt
Ho Joon Son

Ho Joon Son


Oyuncu

Ho Joon Son, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 8.7 10
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 252
2014 Dram Oyuncu 7.8 20
2013 Komedi Oyuncu 8.0 115

Ölüm Zili 2
2010 Korku Oyuncu 5.0 393
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017