Giriş Kayıt
Ho Joon Son

Ho Joon Son


Oyuncu

Ho Joon Son, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 8.3 48
2016 Dram Oyuncu 7.8 14
2015 Suç Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 8.7 10
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 252
2014 Dram Oyuncu 7.8 20
2013 Komedi Oyuncu 8.0 115

Ölüm Zili 2
2010 Korku Oyuncu 5.0 393
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018