Giriş Kayıt
Colleen Gura

Colleen Gura


Kostümcü

Colleen Gura, kostümcü. Son Vardiya (2014), Walt Before Mickey (2015), All Things Fall Apart (2011), The Christmas Bunny (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.9 15
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 2,928

Son Vardiya
2014 Korku Kostüm Bölümü 5.7 10,796
2011 Dram Kostüm Bölümü 5.5 2,165
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.2 526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017