Giriş Kayıt
Colleen Gura

Colleen Gura


Kostümcü

Colleen Gura, kostümcü. Son Vardiya (2014), Walt Before Mickey (2015), All Things Fall Apart (2011), The Christmas Bunny (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.9 15
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 2,827

Son Vardiya
2014 Korku Kostüm Bölümü 5.7 10,578
2011 Dram Kostüm Bölümü 5.5 2,165
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.2 526
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017