Giriş Kayıt
Colleen Gura

Colleen Gura


Kostümcü

Colleen Gura, kostümcü. Son Vardiya (2014), Walt Before Mickey (2015), All Things Fall Apart (2011), The Christmas Bunny (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 8.9 15
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.0 3,598

Son Vardiya
2014 Korku Kostüm Bölümü 5.7 12,352
2011 Dram Kostüm Bölümü 5.5 2,165
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.2 526
Dizi Altyazıları
Vikings (13,715) Supernatural (5,838) Mr. Robot (5,410) The Big Bang Theory (4,607) Gotham (3,598) Game of Thrones (3,435) Arrow (2,636) The Flash (2,516) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,426) Shameless (2,333)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017