Giriş Kayıt
Brendon Marklinger

Brendon Marklinger


Görsel Efekt, Animasyon

Brendon Marklinger, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.9 467

Barbie Denizkızı Hikayesi 2
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.9 865
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 6.8 63

Barbie ve Üç Silahşörler
2009 Animasyon Animasyon 6.0 1,528

Barbie'nin Yeni Yıl Hikâyesi
2008 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
6.4 1,285
Dizi Altyazıları
Vikings (9,280) Supernatural (3,991) Mr. Robot (3,842) Game of Thrones (3,321) The Big Bang Theory (3,257) Gotham (3,023) Shameless (2,935) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,885) Arrow (2,846) The Flash (1,920)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017