Giriş Kayıt
Dominic Haxton

Dominic Haxton


Editör, Senarist, Yönetmen, Editör

Dominic Haxton, editör, senarist, yönetmen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 39
2014 Reality-TV Editorial Department 5.0 134
2013 Belgesel Editorial Department    

Salem'in Efendileri
2012 Korku Editorial Department 5.1 22,843
2012 Kısa Metraj Editör
Senarist
Yönetmen
6.0 370

Duyguların Rengi
2011 Dram Editorial Department 8.1 354,622

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Editorial Department 7.4 6,954
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017