Giriş Kayıt
Dominic Haxton

Dominic Haxton


Editör, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Dominic Haxton, editör, senarist, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.2 39
2014 Reality-TV Editorial Department 5.0 134
2013 Belgesel Editorial Department    

Salem'in Efendileri
2012 Korku Editorial Department 5.1 22,657
2012 Kısa Metraj Editör
Senarist
Yönetmen
6.0 370

Duyguların Rengi
2011 Dram Editorial Department 8.1 352,127

Antik Yabancılar
2009 Belgesel Editorial Department 7.4 6,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017