Giriş Kayıt
Kiva Jump

Kiva Jump


Oyuncu

Kiva Jump, oyuncu. Ink (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.5 444
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,336
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,118
2007 Dram Oyuncu 8.6 150,487
2005 Komedi Oyuncu 8.0 89,143
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,761) Legion (9,116) Arrow (6,527) The 100 (6,200) The Flash (5,725) Black Sails (4,057) The Big Bang Theory (4,001) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,669) Suits (3,508) Vikings (3,251)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017