Giriş Kayıt
Kiva Jump

Kiva Jump


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Kiva Jump, oyuncu, senarist, yapımcı. Ink (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
9.6 5
2011 Komedi Oyuncu 5.5 444
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,219
2008 Dram Oyuncu 7.9 208,352
2007 Dram Oyuncu 8.6 153,537
2005 Komedi Oyuncu 8.0 89,952
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017