Giriş Kayıt
Kiva Jump

Kiva Jump


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Kiva Jump, oyuncu, senarist, yapımcı. Ink (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
9.6 5
2011 Komedi Oyuncu 5.5 444
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,465
2008 Dram Oyuncu 7.9 208,743
2007 Dram Oyuncu 8.6 154,593
2005 Komedi Oyuncu 8.0 90,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017