Giriş Kayıt
Kiva Jump

Kiva Jump


Oyuncu

Kiva Jump, oyuncu. Ink (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.5 444
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 6
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,621
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,538
2007 Dram Oyuncu 8.6 151,365
2005 Komedi Oyuncu 8.0 89,403
Dizi Altyazıları
The Flash (7,127) Into the Badlands (3,396) Legion (3,288) Black Sails (2,421) Arrow (2,152) Vikings (1,825) Legends of Tomorrow (1,798) 24: Legacy (1,727) Iron Fist (1,614) Game of Thrones (1,531)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017