Giriş Kayıt
Brett Sullivan

Brett Sullivan


Yönetmen, Editör, Yapımcı, Müzisyen

Brett Sullivan, yönetmen, editör, yapımcı, müzisyen. Love Never Dies (2012), Billy Elliot the Musical Live (2014), The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall (2011), Les Misérables in Concert: The 25th Anniversary (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Yönetmen 9.0 373
2016 Belgesel Yönetmen 8.2 5
2016 Müzikal Yönetmen
Editör
8.2 443
2014 Komedi Editör
Yönetmen
8.6 585
2012 Dram Editör
Yapımcı
Yönetmen
7.1 1,567
2011 Dram Yapımcı 8.9 4,541
2010 Müzikal Yapımcı
Editör
8.8 3,808
2009 Belgesel Editör
Yapımcı
Müzik
Yönetmen
6.9 489
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,242) Split (5,502) Rogue One (5,202) Hidden Figures (4,295) Assassin's Creed (3,497) Paterson (3,275) Patriots Day (2,886) Live by Night (2,437) Allied (2,263) Brimstone (1,745)
Dizi Altyazıları
Legion (8,753) Arrow (5,228) The Flash (5,033) The Expanse (2,830) The 100 (2,679) Legends of Tomorrow (2,580) The Blacklist (2,114) Colony (2,037) Vikings (1,953) Designated Survivor (1,836)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017