Giriş Kayıt
Brett Sullivan

Brett Sullivan


Editör, Yönetmen, Yapımcı, Müzisyen

Brett Sullivan, editör, yönetmen, yapımcı, müzisyen.

Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yönetmen 8.2 5
2016 Müzikal Yönetmen
Editör
8.2 310
2014 Komedi Editör
Yönetmen
8.6 585
2012 Dram Editör
Yapımcı
Yönetmen
7.1 1,567
2011 Dram Yapımcı 8.9 4,541
2010 Müzikal Yapımcı
Editör
8.8 3,808
2009 Belgesel Editör
Yapımcı
Müzik
Yönetmen
6.9 489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017