Giriş Kayıt
Brett Sullivan

Brett Sullivan


Yönetmen, Editör, Yapımcı, Müzisyen

Brett Sullivan, yönetmen, editör, yapımcı, müzisyen. Love Never Dies (2012), Disney's Newsies the Broadway Musical (2017), Billy Elliot the Musical Live (2014), Miss Saigon: 25th Anniversary (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Müzikal Yönetmen 8.6 808
2016 Belgesel Yönetmen 8.2 5
2016 Müzikal Yönetmen
Editör
8.1 557
2014 Komedi Editör
Yönetmen
8.6 793
2012 Dram Editör
Yapımcı
Yönetmen
7.1 1,567
2011 Dram Yapımcı 8.9 4,541
2010 Müzikal Yapımcı
Editör
8.8 3,808
2009 Belgesel Editör
Yapımcı
Müzik
Yönetmen
6.9 489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017