Giriş Kayıt
Mike Wally

Mike Wally


Sesler

Mike Wally, sesler.

Diğer Bir İsmi: Mike Wallach
Takma İsmi: Wally
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Sesler 8.7 73
2014 Korku Sesler 4.7 1,827

Karanlık Oda
2013 Gerilim Sesler    
2013 Dram Sesler 5.8 247
2012 Komedi Sesler 3.8 276
2012 Komedi Sesler 5.0 545
2012 Kısa Metraj Sesler 5.7 35
2012 Dram Sesler 7.5 78
2011 Biyografi Sesler 6.4 5
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,375) Arrow (4,970) The Flash (4,861) The Expanse (2,650) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,938) Colony (1,827) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,724)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017