Giriş Kayıt
Paul Gonzales

Paul Gonzales


Sesler, Oyuncu

Paul Gonzales, sesler, oyuncu. The Butterfly Circus (2009), Manny (2014), Chupacabra Territory (2016), Filly Brown (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 5.2 398
2016 Korku Sesler 7.2 1,296
2015 Komedi Oyuncu
Sesler
5.2 18
2014 Belgesel Sesler 7.2 1,914
2014 Korku Sesler 4.0 297
2013 Bilim-Kurgu Sesler    
2013 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 6.9 241
2012 Dram Sesler 2.6 1,323
2012 Komedi Sesler 5.4 61
2012 Komedi Sesler 5.0 400
2012 Dram Sesler 5.7 922
2011 Komedi Sesler 4.5 41
2011 Aksiyon Sesler    
2011 Dram Sesler    
2011 Korku Sesler    
2010 Korku Sesler    
2010 Kısa Metraj Sesler 7.2 30

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu 4.5 34,397
2009 Kısa Metraj Sesler 8.1 2,398
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017