Giriş Kayıt
Yeong-kwang Kim

Yeong-kwang Kim (30)


Oyuncu

Yeong-kwang Kim, 11 Ocak 1987 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1987
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Oğlak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Choolsaengui Bimil
2013 Oyuncu    
2012 25 Oyuncu    
2011 24 Oyuncu    
2011 Gizem Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.8 17

İçteki Dünyalar
2008 21 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017