Giriş Kayıt
Taylor Alexander Ward

Taylor Alexander Ward


Editör, Editör

Taylor Alexander Ward, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Editör    
2017 Dram Editorial Department 5.0 555

Tek Aşkım
2014 Komedi Editorial Department 7.1 28,958

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 36,505
2012 Dram Editorial Department 6.8 4,944
2010 Kısa Metraj Editör 6.7 50
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018