Giriş Kayıt
Taylor Alexander Ward

Taylor Alexander Ward


Editör, Editör

Taylor Alexander Ward, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 5.0 555

Tek Aşkım
2014 Komedi Editorial Department 7.1 27,192

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 35,149
2012 Dram Editorial Department 6.8 4,944
2010 Kısa Metraj Editör 6.7 50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017