Giriş Kayıt
Taylor Alexander Ward

Taylor Alexander Ward


Editör, Editör

Taylor Alexander Ward, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Editör    
2017 Dram Editorial Department 5.0 555

Tek Aşkım
2014 Komedi Editorial Department 7.1 27,585

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 35,407
2012 Dram Editorial Department 6.8 4,944
2010 Kısa Metraj Editör 6.7 50
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017