Giriş Kayıt
Kerry McCormick

Kerry McCormick


Oyuncu

Kerry McCormick, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kerry B. McCormick
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.0 299

Gizli Kimya
2013 Dram Oyuncu 6.8 24,300
2012 Korku Oyuncu 4.0 100
2011 Komedi Oyuncu 4.5 160
2010 Kısa Metraj Oyuncu    

Kardeşlik
2010 Suç Oyuncu 6.4 3,572
2010 Dram Oyuncu 4.4 181
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,813
- Gerilim Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017