Giriş Kayıt
Kristal McManigal

Kristal McManigal


Casting, Sanat Bölümü, Oyuncu

Kristal McManigal, casting, sanat bölümü, oyuncu. That's What I Am (2011), Knucklehead (2010), (2012) Liseli Polisler (2012), (2010) Efsanevi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sanat Bölümü 7.5 430

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 11,605

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Casting 7.2 427,722
2011 Suç Çeşitli 4.6 1,431
2011 Komedi Casting 7.1 9,038
2010 Komedi Oyuncu
Casting
5.3 2,087

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Çeşitli 7.1 247,844

Efsanevi
2010 Dram Casting 6.3 4,282
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,428

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Casting    
2008 Dram Çeşitli 6.8 6,870

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Sanat Bölümü 5.2 4,608
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017