Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Kameraman 5.7 3,375

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 30,230

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 7,099
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,143
2014 Dram Kameraman 7.2 17,036

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 210,602

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,105
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,170
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017