Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2015 Biyografi Kameraman 5.7 4,444

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 33,146

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 8,320
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,998
2014 Dram Kameraman 7.2 18,637

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 218,596

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 44,388
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,367
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017