Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2015 Biyografi Kameraman 5.7 4,997

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 34,934

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 9,151
2014 Korku Çeşitli 5.6 11,184
2014 Dram Kameraman 7.2 19,355

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 224,807

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 45,175
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,473
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018