Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2015 Biyografi Kameraman 5.7 4,839

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 34,517

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 8,950
2014 Korku Çeşitli 5.6 11,184
2014 Dram Kameraman 7.2 19,184

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 223,292

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 44,637
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,439
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018