Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2015 Biyografi Kameraman 5.7 4,097

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 31,659

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 7,716
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,610
2014 Dram Kameraman 7.2 17,951

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 215,051

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,833
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,283
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017