Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2015 Biyografi Kameraman 5.7 5,154

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 35,407

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 9,341
2014 Korku Çeşitli 5.6 11,184
2014 Dram Kameraman 7.2 19,524

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 226,145

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 45,400
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,499
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018