Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2015 Biyografi Kameraman 5.7 4,278

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 32,424

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 7,961
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,610
2014 Dram Kameraman 7.2 18,299

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 216,866

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 44,047
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,331
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017