Giriş Kayıt
Caitlin Costello

Caitlin Costello


Kameraman, Kostümcü, Oyuncu

Caitlin Costello, kameraman, kostümcü, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Kameraman 5.7 3,865

Karanlık Yerler
2015 Dram Çeşitli 6.2 31,085

Davetsiz Misafir
2015 Dram Kameraman 5.7 7,449
2014 Korku Çeşitli 5.6 10,552
2014 Dram Kameraman 7.2 17,568

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 213,228

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 43,515
2012 Dram Çeşitli 7.2 9,219
2011 Aile Kostüm Bölümü 5.3 31
2011 Aksiyon Çeşitli 4.4 587
2010 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
4.4 181
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,538) Rogue One (6,274) Split (6,238) Live by Night (5,760) Hidden Figures (5,427) Assassin's Creed (4,436) Paterson (4,031) Patriots Day (3,786) Allied (3,235) Brimstone (2,003)
Dizi Altyazıları
Legion (9,800) Arrow (5,857) The Flash (5,536) The 100 (3,680) The Expanse (3,368) Legends of Tomorrow (2,720) Colony (2,460) The Blacklist (2,382) Vikings (2,307) Designated Survivor (2,248)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017