Giriş Kayıt
Gerrit Sepers

Gerrit Sepers


Oyuncu

Gerrit Sepers, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 425

Antisosyal
2013 Korku Oyuncu 4.5 2,277
2012 Gerilim 4.9 104
2011 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.7 77
2010 Korku Oyuncu 4.2 197
2010 Fantastik Çeşitli 5.1 280
2005 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
2.4 233
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017