Giriş Kayıt
David Danisovszky

David Danisovszky


David Danisovszky, The Outcast (2015), (2014) 24: Live Another Day (2014), (2016) Assassin's Creed (2016), (2016) The Infiltrator (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,315
2016 Biyografi Çeşitli 7.1 34,319
2015 Dram Çeşitli 7.7 502
2014 Aksiyon Çeşitli 8.5 36,444

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 8,902
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017