Giriş Kayıt
David Danisovszky

David Danisovszky


David Danisovszky, The Outcast (2015), (2016) The Infiltrator (2016), (2014) 24: Live Another Day (2014), (2013) Bencil Dev (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Çeşitli    

Yok Oluş
2018 Macera Çeşitli    
2018 Suç Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 147,508
2016 Biyografi Çeşitli 7.0 54,253
2015 Dram Çeşitli 7.7 502
2014 Aksiyon Çeşitli 8.4 37,491

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 9,666
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018