Giriş Kayıt
David Danisovszky

David Danisovszky


David Danisovszky, The Outcast (2015), Yok Oluş (2018), (2016) The Infiltrator (2016), (2014) 24: Live Another Day (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Çeşitli    

Yok Oluş
2018 Macera Çeşitli 7.0 114,126

Entebbe'de 7 Gün
2018 Suç Çeşitli 5.5 1,396
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 150,771
2016 Biyografi Çeşitli 7.0 55,603
2015 Dram Çeşitli 7.7 502
2014 Aksiyon Çeşitli 8.4 37,491

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 9,991
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018