Giriş Kayıt
David Danisovszky

David Danisovszky


David Danisovszky, The Outcast (2015), (2014) 24: Live Another Day (2014), (2016) The Infiltrator (2016), (2013) Bencil Dev (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 74,020
2016 Biyografi Çeşitli 7.1 40,310
2015 Dram Çeşitli 7.7 502
2014 Aksiyon Çeşitli 8.4 37,175

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 8,902
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017