Giriş Kayıt
David Danisovszky

David Danisovszky


David Danisovszky, The Outcast (2015), (2016) The Infiltrator (2016), (2014) 24: Live Another Day (2014), (2013) Bencil Dev (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Çeşitli    
2018 Aksiyon Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 127,808
2016 Biyografi Çeşitli 7.1 48,211
2015 Dram Çeşitli 7.7 502
2014 Aksiyon Çeşitli 8.4 37,491

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 8,902
- Biyografi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017