Giriş Kayıt
David Danisovszky

David Danisovszky


David Danisovszky, The Outcast (2015), (2016) The Infiltrator (2016), (2014) 24: Live Another Day (2014), (2013) Bencil Dev (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Çeşitli    

Yok Oluş
2018 Aksiyon Çeşitli    
2018 Biyografi Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 135,437
2016 Biyografi Çeşitli 7.0 50,726
2015 Dram Çeşitli 7.7 502
2014 Aksiyon Çeşitli 8.4 37,491

Bencil Dev
2013 Dram Çeşitli 7.3 9,653
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017