Giriş Kayıt
Jovan Armand

Jovan Armand


Oyuncu

Jovan Armand, oyuncu. Dumbbells (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jovan Cornejo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.6 23
2015 Komedi Oyuncu 5.1 946
2014 Komedi Oyuncu 5.6 3,958
2014 Komedi Oyuncu 3.5 587
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,627
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,903) Rogue One (5,217) Split (3,801) Assassin's Creed (2,788) Brimstone (2,285) Hidden Figures (2,145) Paterson (2,123) The Institute (1,577) The Great Wall (1,306) Passengers (1,198)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,098) Legion (7,428) Arrow (4,254) Legends of Tomorrow (2,282) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,900) The Blacklist (1,817) Vikings (1,803) Black Sails (1,658) 24: Legacy (1,623)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017