Giriş Kayıt
Jovan Armand

Jovan Armand


Oyuncu

Jovan Armand, oyuncu. Dumbbells (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jovan Cornejo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.3 199
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,147
2014 Komedi Oyuncu 5.6 4,420
2014 Komedi Oyuncu 3.5 629
2009 Komedi Oyuncu 7.5 39,017
Film Altyazıları
Rampage (8,380) Escape Plan 2: Hades (6,891) Ready Player One (6,787) Tomb Raider (2,060) The Cured (1,673) Set It Up (1,192) Den 12. mann (1,088) Journey's End (1,037) Black Panther (683) Red Sparrow (658)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,618) La casa de papel (2,668) 12 Monkeys (2,574) Into the Badlands (2,122) Legion (1,859) The Expanse (1,556) Fear the Walking Dead (1,304) Colony (1,096) Vikings (1,095) Goliath (902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018