Giriş Kayıt
Jovan Armand

Jovan Armand


Oyuncu

Jovan Armand, oyuncu. Dumbbells (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jovan Cornejo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 8.6 23
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,074
2014 Komedi Oyuncu 5.6 4,420
2014 Komedi Oyuncu 3.5 604
2009 Komedi Oyuncu 7.5 37,627
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018