Giriş Kayıt
Jovan Armand

Jovan Armand


Oyuncu

Jovan Armand, oyuncu. Dumbbells (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jovan Cornejo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.6 23
2015 Komedi Oyuncu 5.1 945
2014 Komedi Oyuncu 5.6 3,958
2014 Komedi Oyuncu 3.5 587
2009 Komedi Oyuncu 7.5 34,290
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017