Giriş Kayıt
Tomás Gutierrez

Tomás Gutierrez


Animasyon, Görsel Efekt

Tomás Gutierrez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Animasyon 6.6 1,057

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Animasyon 6.1 4,509
2010 Aksiyon Animasyon 6.8 364
2009 Animasyon Animasyon 7.4 1,847

Gezegen 51
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.1 42,633
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017