Giriş Kayıt
Tomás Gutierrez

Tomás Gutierrez


Animasyon, Görsel Efekt

Tomás Gutierrez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Animasyon 6.6 1,057

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Animasyon 6.1 4,509
2010 Aksiyon Animasyon 6.8 364
2009 Animasyon Animasyon 7.4 1,847

Gezegen 51
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.1 41,661
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017