Giriş Kayıt
Tomás Gutierrez

Tomás Gutierrez


Animasyon, Görsel Efekt

Tomás Gutierrez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 4.0 633

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Animasyon 6.6 1,057

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Animasyon 6.1 4,926
2010 Aksiyon Animasyon 6.8 364

Gezegen 51
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.1 44,956
2009 Animasyon Animasyon 7.4 2,088
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018