Giriş Kayıt
Tomás Gutierrez

Tomás Gutierrez


Animasyon, Görsel Efekt

Tomás Gutierrez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Animasyon 6.6 1,057

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Animasyon 6.1 4,509
2010 Aksiyon Animasyon 6.8 364
2009 Animasyon Animasyon 7.4 1,847

Gezegen 51
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.1 43,033
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017