Giriş Kayıt
Tomás Gutierrez

Tomás Gutierrez


Animasyon, Görsel Efekt

Tomás Gutierrez, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Animasyon 4.0 595

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'ye Karşı
2014 Animasyon Animasyon 6.6 1,057

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Animasyon 6.1 4,509
2010 Aksiyon Animasyon 6.8 364

Gezegen 51
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.1 44,381
2009 Animasyon Animasyon 7.4 2,088
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018