Giriş Kayıt
Stephanie Wu

Stephanie Wu


Editör

Stephanie Wu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Çeşitli 5.1 14,763

Genç Yetişkin
2011 Komedi Çeşitli 6.3 68,411
2010 Komedi Çeşitli 6.1 84,419

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 Komedi Çeşitli 4.7 7,182

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Çeşitli 5.9 66,981

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Çeşitli 6.7 79,332

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Çeşitli 6.5 76,688
2007 Dram Editorial Department 5.9 10,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017