Giriş Kayıt
Stephanie Wu

Stephanie Wu


Editör

Stephanie Wu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Çeşitli 5.1 14,389

Genç Yetişkin
2011 Komedi Çeşitli 6.3 66,402
2010 Komedi Çeşitli 6.1 80,913

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 Komedi Çeşitli 4.7 7,182

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Çeşitli 5.9 64,908

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Çeşitli 6.7 76,967

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Çeşitli 6.5 72,543
2007 Dram Editorial Department 5.9 10,348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017