Giriş Kayıt
Stephanie Ramirez

Stephanie Ramirez


Animasyon, Sanat Bölümü

Stephanie Ramirez, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 5,874
2014 Animasyon Animasyon    
2014 Animasyon Animasyon 6.5 4,330
2013 Animasyon Animasyon 9.3 178,700

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.9 36,905
2011 Animasyon Animasyon 7.4 797
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017