Giriş Kayıt
Stephanie Ramirez

Stephanie Ramirez


Animasyon, Sanat Bölümü

Stephanie Ramirez, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 4,739
2014 Animasyon Animasyon    
2014 Animasyon Animasyon 6.5 4,182
2013 Animasyon Animasyon 9.3 128,068

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.9 32,578
2011 Animasyon Animasyon 7.4 797
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017