Giriş Kayıt
Stephanie Ramirez

Stephanie Ramirez


Animasyon, Sanat Bölümü

Stephanie Ramirez, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 3,128
2014 Animasyon Animasyon    
2014 Animasyon Animasyon 6.4 3,307
2013 Animasyon Animasyon 9.3 104,399

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.9 29,144
2011 Animasyon Animasyon 7.4 797
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017