Giriş Kayıt
Stephanie Ramirez

Stephanie Ramirez


Animasyon, Sanat Bölümü

Stephanie Ramirez, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Sanat Bölümü 8.2 5,070
2014 Animasyon Animasyon    
2014 Animasyon Animasyon 6.5 4,271
2013 Animasyon Animasyon 9.3 142,372

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.9 34,115
2011 Animasyon Animasyon 7.4 797
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017