Giriş Kayıt
Evie Wray

Evie Wray


Oyuncu, Makyaj, Sanat Bölümü

Evie Wray, oyuncu, makyaj, sanat bölümü.

Takma İsmi: Evie Effects
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Müttefik
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 47,630
2016 Korku Oyuncu 4.9 1,288

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 143,410
2015 Dram Çeşitli 8.4 77,279
2015 Dram Oyuncu 7.7 327,701

Sindirella
2015 Dram Çeşitli 7.0 112,361

Sihirli Orman
2014 Macera Çeşitli 6.0 107,640

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 529,435

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 216,887

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 18,131

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 253,517

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Makyaj 6.2 206,789

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Makyaj 5.8 157,373

Cadılar Bayramı Çocuğu
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.2 72

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Makyaj 8.1 577,255

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Makyaj 7.7 349,797
2008 Dram Oyuncu 6.2 15,006
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 200,348

Krallık
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 104,119

Aşk Manzaraları
2006 Komedi Çeşitli 6.1 4,499

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Oyuncu 6.2 2,570
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,138) The 100 (8,827) Supernatural (6,425) The Big Bang Theory (5,680) Black Sails (5,189) Legion (3,950) Vikings (3,299) Blindspot (3,137) Arrow (3,014) Colony (2,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017