Giriş Kayıt
Evie Wray

Evie Wray


Oyuncu, Makyaj, Sanat Bölümü

Evie Wray, oyuncu, makyaj, sanat bölümü.

Takma İsmi: Evie Effects
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Çeşitli    

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Çeşitli 7.4 96,931
2017 Biyografi Çeşitli 6.3 450

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Çeşitli 7.3 379,957

Suikastçı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 44,472
2017 Aksiyon Oyuncu    

Müttefik
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 109,881
2016 Komedi Oyuncu 4.9 173
2016 Korku Oyuncu 4.9 1,689

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 190,054
2015 Dram Çeşitli 8.4 107,543

Sindirella
2015 Dram Çeşitli 6.9 129,735
2014 Dram Oyuncu 7.7 385,026

Sihirli Orman
2014 Macera Çeşitli 6.0 117,032

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 599,545

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 241,030

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 19,534

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 271,793

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Makyaj 6.2 219,328

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Makyaj 5.7 165,918

Cadılar Bayramı Çocuğu
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.2 72

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Makyaj 8.1 643,659

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Makyaj 7.7 389,062
2008 Dram Oyuncu 6.2 15,006
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 212,378

Krallık
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 108,811

Aşk Manzaraları
2006 Komedi Çeşitli 6.1 4,531

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Oyuncu 6.2 2,570
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018