Giriş Kayıt
Evie Wray

Evie Wray


Oyuncu, Makyaj, Sanat Bölümü

Evie Wray, oyuncu, makyaj, sanat bölümü.

Takma İsmi: Evie Effects
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Aksiyon Oyuncu    

Müttefik
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 73,108
2016 Korku Oyuncu 4.9 1,412

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 152,989
2015 Dram Çeşitli 8.3 79,958

Sindirella
2015 Dram Çeşitli 7.0 116,105
2014 Dram Oyuncu 7.7 336,581

Sihirli Orman
2014 Macera Çeşitli 6.0 109,228

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 538,584

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 220,266

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 18,324

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 256,455

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Makyaj 6.2 208,637

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Makyaj 5.8 158,720

Cadılar Bayramı Çocuğu
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.2 72

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Makyaj 8.1 586,762

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Makyaj 7.7 355,309
2008 Dram Oyuncu 6.2 15,006
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 202,210

Krallık
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 104,855

Aşk Manzaraları
2006 Komedi Çeşitli 6.1 4,531

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Oyuncu 6.2 2,570
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,311) Silence (1,991) Gold (1,887) Fifty Shades Darker (1,112) The Fate of the Furious (1,092) Get Out (989) Split (917) La La Land (894) The Age of Shadows (811) Rings (696)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017