Giriş Kayıt
Evie Wray

Evie Wray


Oyuncu, Makyaj, Sanat Bölümü

Evie Wray, oyuncu, makyaj, sanat bölümü.

Takma İsmi: Evie Effects
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Biyografi Çeşitli    
2017 Aksiyon Oyuncu    

Müttefik
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 88,946
2016 Komedi Oyuncu 4.9 173
2016 Korku Oyuncu 4.9 1,623

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 167,612
2015 Dram Çeşitli 8.4 96,581

Sindirella
2015 Dram Çeşitli 7.0 120,275
2014 Dram Oyuncu 7.7 350,454

Sihirli Orman
2014 Macera Çeşitli 6.0 111,809

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 554,896

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 226,171

Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6.2 18,709

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 260,686

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Makyaj 6.2 212,265

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Makyaj 5.8 161,109

Cadılar Bayramı Çocuğu
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.2 72

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Makyaj 8.1 603,145

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Makyaj 7.7 364,526
2008 Dram Oyuncu 6.2 15,006
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 205,690

Krallık
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 105,966

Aşk Manzaraları
2006 Komedi Çeşitli 6.1 4,531

Bir Kralı Öldürmek
2003 Biyografi Oyuncu 6.2 2,570
Film Altyazıları
Baywatch (13,505) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,301) Security (2,781) Dunkirk (2,093) Dangal (2,067) Lady Macbeth (1,959) Wakefield (1,643) 6 Days (1,461) King Arthur: Legend of the Sword (1,315) Alien: Covenant (1,052)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (98,760) The Defenders (8,117) Rick and Morty (1,869) Suits (1,618) The Sinner (1,502) Mr. Mercedes (1,371) Fargo (1,025) The Mist (1,020) Breaking Bad (1,011) Preacher (994)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017