Giriş Kayıt
Leah Stoltz

Leah Stoltz


Oyuncu

Leah Stoltz, oyuncu.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 41,962
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 952
2015 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11

Yine mi Sen?
2010 Komedi Oyuncu 5.8 44,694

Öteki Dünya
2010 Dram Oyuncu 6.5 84,917
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018