Giriş Kayıt
Oleg Shoovaev

Oleg Shoovaev


Kameraman

Oleg Shoovaev, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 7.4 14

İhanet
2012 Dram Kameraman 6.3 488
2007 Dram Kameraman 7.2 281
2006 Komedi Kameraman 3.7 248
2005 Dram Kameraman 6.6 493
2004 Komedi Kameraman 6.5 231
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017