Giriş Kayıt
Bence Kalmár

Bence Kalmár


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bence Kalmár, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Serçe
2018 Dram Sanat Bölümü 6.8 38,648

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Sanat Bölümü 8.1 283,037

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 117,427
2016 Macera Sanat Bölümü 7.5 7,373

Cehennem
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 121,518

Marslı
2015 Macera Sanat Bölümü 8.0 614,503

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 128,925
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 302
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,796) Hostiles (2,898) Den of Thieves (2,865) Maze Runner: The Death Cure (2,341) 12 Strong (2,216) Wildling (1,803) Peter Rabbit (1,132) The Commuter (1,107) Submergence (1,050) Winchester (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,032) The Terror (3,604) The Flash (2,959) Legion (2,893) The Crossing (2,334) Supernatural (1,986) Vikings (1,465) The Expanse (1,463) The Big Bang Theory (1,267) Fear the Walking Dead (1,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018