Giriş Kayıt
Bence Kalmár

Bence Kalmár


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bence Kalmár, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 410
2016 Macera Sanat Bölümü 7.5 4,798

Cehennem
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 94,892

Marslı
2015 Macera Sanat Bölümü 8.0 552,069

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 122,279
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 302
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017