Giriş Kayıt
Bence Kalmár

Bence Kalmár


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bence Kalmár, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 789
2016 Macera Sanat Bölümü 7.5 5,076

Cehennem
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 100,934

Marslı
2015 Macera Sanat Bölümü 8.0 561,904

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 123,455
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 302
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017