Giriş Kayıt
Bence Kalmár

Bence Kalmár


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bence Kalmár, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sanat Bölümü    
2017 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 198
2016 Macera Sanat Bölümü 7.5 4,577

Cehennem
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 88,943

Marslı
2015 Macera Sanat Bölümü 8.0 545,162

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 121,426
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 302
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017