Giriş Kayıt
Bence Kalmár

Bence Kalmár


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Bence Kalmár, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Serçe
2018 Gerilim Sanat Bölümü    

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Sanat Bölümü 8.3 214,262

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 100,026
2016 Macera Sanat Bölümü 7.5 6,753

Cehennem
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 117,982

Marslı
2015 Macera Sanat Bölümü 8.0 598,967

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 127,138
2014 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 302
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018