Giriş Kayıt
Varun Grover

Varun Grover (37)


Müzisyen, Senarist, Oyuncu

Varun Grover, 26 Ocak 1980 Hindistan doğumlu müzisyen, senarist, oyuncu. Masaan (2015), Dum Laga Ke Haisha (2015), Ankhon Dekhi (2013), N.H 10 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1980
Doğum Yeri: Hindistan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 35 Komedi Müzik 7.5 9,598
2015 35 Suç Müzik 7.1 5,832
2015 35 Suç Oyuncu 5.7 4,031
2015 35 Dram Senarist
Müzik
8.1 11,876
2013 33 Komedi Müzik 8.1 5,196
2013 33 Gizem Müzik 6.3 270
2013 33 Belgesel Müzik 7.8 408

Wasseypur Çeteleri
2012 32 Aksiyon Müzik 8.3 52,453

Hamallar
2012 32 Dram Müzik 7.0 55
2010 30 Suç Müzik 6.7 2,534

Tepedeki Kaza
2010 30 Suç Senarist 4.2 242
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017