Giriş Kayıt
Varun Grover

Varun Grover (37)


Müzisyen, Senarist, Oyuncu

Varun Grover, 26 Ocak 1980 Hindistan doğumlu müzisyen, senarist, oyuncu. Masaan (2015), Dum Laga Ke Haisha (2015), Ankhon Dekhi (2013), N.H 10 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1980
Doğum Yeri: Hindistan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 35 Komedi Müzik 7.5 11,705
2015 35 Suç Müzik 7.1 5,832
2015 35 Suç Oyuncu 5.7 4,031
2015 35 Dram Senarist
Müzik
8.1 12,335
2013 33 Komedi Müzik 8.1 6,493
2013 33 Gizem Müzik 6.3 270
2013 33 Belgesel Müzik 7.8 408

Wasseypur Çeteleri
2012 32 Aksiyon Müzik 8.3 56,309

Hamallar
2012 32 Dram Müzik 7.0 55

Sarı Botlu O Kız
2010 30 Suç Müzik 6.7 2,738

Tepedeki Kaza
2010 30 Suç Senarist 4.2 242
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017