Giriş Kayıt
Paul Salmons

Paul Salmons


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Paul Salmons, kameraman, görüntü yönetmeni, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 4.0 229
2016 Gerilim Kameraman 4.6 21
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 98
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 4.6 172
2015 Belgesel Kameraman 7.7 441
2014 Aksiyon Kameraman 3.7 296
2012 Gizem Kameraman
Editorial Department
5.6 50
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,429) The Flash (5,372) Into the Badlands (3,325) Gotham (2,522) Fargo (1,936) The Blacklist (1,884) Game of Thrones (1,617) Vikings (1,505) The Last Kingdom (1,470) Billions (1,325)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017