Giriş Kayıt
Paul Salmons

Paul Salmons


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Paul Salmons, kameraman, görüntü yönetmeni, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 4.2 129
2016 Gerilim Kameraman 4.6 21
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 98
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 4.6 172
2015 Belgesel Kameraman 7.7 441
2014 Aksiyon Kameraman 3.7 296
2012 Gizem Kameraman
Editorial Department
5.6 50
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017