Giriş Kayıt
Paul Salmons

Paul Salmons


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Paul Salmons, kameraman, görüntü yönetmeni, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 4.0 331
2016 Gerilim Kameraman 4.6 21
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.9 98
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 4.6 172
2015 Belgesel Kameraman 7.7 441
2014 Aksiyon Kameraman 3.7 296
2012 Gizem Kameraman
Editorial Department
5.6 50
Dizi Altyazıları
Vikings (9,055) Supernatural (3,871) Mr. Robot (3,741) The Big Bang Theory (3,174) Game of Thrones (3,154) Gotham (2,973) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,804) Shameless (2,774) Arrow (2,736) The Flash (1,867)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017