Giriş Kayıt
Ryan Bunnell

Ryan Bunnell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Ryan Bunnell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yönetmen Asistanı 6.5 299
2014 Reality-TV Yönetmen Asistanı 7.2 720
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,351
2004 Game-Show Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 9,155
2004 Game-Show Çeşitli 5.5 4,642
Dizi Altyazıları
Westworld (6,161) The Expanse (3,219) The 100 (2,866) La casa de papel (2,156) Colony (1,899) The Crossing (1,652) Luke Cage (1,526) Genius (1,383) 12 Monkeys (1,200) Vikings (1,155)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018