Giriş Kayıt
Ryan Bunnell

Ryan Bunnell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Ryan Bunnell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yönetmen Asistanı 6.5 299
2014 Reality-TV Yönetmen Asistanı 7.2 232
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 5,767
2004 Game-Show Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 8,622
2004 Game-Show Çeşitli 5.5 4,642
Dizi Altyazıları
Fargo (5,829) Arrow (5,276) The Flash (4,491) American Gods (4,196) The 100 (3,999) 12 Monkeys (3,089) Better Call Saul (2,949) Supernatural (2,659) Game of Thrones (2,589) Lucifer (2,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017