Giriş Kayıt
Ryan Bunnell

Ryan Bunnell


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Ryan Bunnell, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yönetmen Asistanı 6.5 299
2014 Reality-TV Yönetmen Asistanı 7.1 676
2010 Reality-TV Yapımcı 7.3 6,229
2004 Game-Show Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 9,098
2004 Game-Show Çeşitli 5.5 4,642
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,187) Den of Thieves (2,998) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Winchester (2,509) Hostiles (2,288) 12 Strong (1,804) A martfüi rém (1,717) The Commuter (1,340) Bleeding Steel (1,276) Submergence (1,188)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,418) Supernatural (4,696) The Big Bang Theory (3,324) Gotham (2,797) The Terror (2,780) Arrow (2,343) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,330) The Flash (1,941) Krypton (1,694) Legion (1,665)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018