Giriş Kayıt
Ron Provencal

Ron Provencal


Oyuncu

Ron Provencal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 135,563
2013 Komedi Oyuncu 6.6 116,809
2012 Suç Çeşitli 5.9 560
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,770
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 2,816

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 84,415
2008 Dram Oyuncu 6.5 3,543
2008 Komedi Oyuncu 7.0 11,931
2008 Aksiyon Oyuncu 2.4 720
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018