Giriş Kayıt
Ron Provencal

Ron Provencal


Oyuncu

Ron Provencal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 127,404
2013 Komedi Oyuncu 6.6 114,887
2012 Suç Çeşitli 5.9 560
2011 Dram Oyuncu 5.7 11,770
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 2,816

Benim Adım Khan
2010 Dram Oyuncu 8.0 81,996
2008 Dram Oyuncu 6.5 3,197
2008 Komedi Oyuncu 7.0 11,931
2008 Aksiyon Oyuncu 2.4 720
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017