Giriş Kayıt
Nick Parker

Nick Parker


Sesler, Oyuncu

Nick Parker, sesler, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Sesler    
2008 Animasyon Sesler 8.1 2,265
2007 Animasyon Sesler 8.5 6,265
2007 Animasyon Sesler    
2007 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Sesler 8.6 48,423
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017