Giriş Kayıt
Nick Parker

Nick Parker


Sesler, Oyuncu

Nick Parker, sesler, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Sesler    
2008 Animasyon Sesler 8.1 2,265
2007 Animasyon Sesler 8.5 6,265
2007 Animasyon Sesler    
2007 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Sesler 8.7 46,965
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017