Giriş Kayıt
Kyle Phillips

Kyle Phillips


Sesler, Oyuncu

Kyle Phillips, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 570
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 15,075
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 94,140
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 129
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 5,835
2012 Korku Sesler 4.0 100
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 62
2011 Korku Sesler 3.8 2,016
2011 Animasyon Sesler 7.5 742
2011 Animasyon Sesler 7.5 257
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 397
2010 Animasyon Sesler 7.1 202
2010 Animasyon Sesler 7.9 607
2009 Aksiyon Sesler 5.3 1,945
2009 Fantastik Sesler 7.0 33
2009 Animasyon Sesler    
2008 Animasyon Sesler    
2008 Animasyon Sesler 7.0 33
2008 Animasyon Sesler 6.8 218
2008 Animasyon Sesler 7.6 1,029
2008 Animasyon Sesler
Oyuncu
7.5 496
2008 Animasyon Sesler 6.3 397
2007 Animasyon Oyuncu
Sesler
   
2006 Animasyon Sesler 7.8 1,043

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu
Sesler
8.6 50,659
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018