Giriş Kayıt
Kyung Yeon Kim

Kyung Yeon Kim


Animasyon

Kyung Yeon Kim, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Ejder
2005 Animasyon Animasyon 6.6 5,116

Thornberry Ailesi
2002 Macera Animasyon 5.2 12,306

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Animasyon 6.1 8,269

Aile Reisi
1999 Animasyon Animasyon 8.2 250,595
1998 Animasyon Animasyon 5.9 14,182
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017