Giriş Kayıt
Kyung Yeon Kim

Kyung Yeon Kim


Animasyon

Kyung Yeon Kim, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Ejder
2005 Animasyon Animasyon 6.6 5,116

Thornberry Ailesi
2002 Macera Animasyon 5.2 12,306

Rugratlar Paris'te
2000 Animasyon Animasyon 6.1 8,269

Aile Reisi
1999 Animasyon Animasyon 8.3 249,358
1998 Animasyon Animasyon 5.9 14,182
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017