Giriş Kayıt
Mahesh Narayan

Mahesh Narayan


Editör, Senarist

Mahesh Narayan, editör, senarist. Vishwaroopam (2013), Ennu Ninte Moideen (2015), Mumbai Police (2013), Traffic (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Editör 6.8 1,585
2015 Dram 7.7 2,216
2015 Biyografi Editör 8.3 2,424
2015 Romantik Editör 5.6 162
2015 Dram Editör 6.9 264
2015 Dram Editör 7.2 406
2015 Dram Senarist 6.0 418
2014 Komedi Editör 3.2 100
2013 Editör    
2013 Gizem Editör 8.0 2,353
2013 Gerilim Editör 6.5 370
2013 Editör 4.7 160
2013 Aksiyon Editör 8.6 35,392
2012 Dram Editör 4.4 64
2012 Komedi Editör 4.9 106
2011 Komedi Editör 4.0 112
2011 Aksiyon Editör 6.3 325
2011 Aksiyon Editör 8.0 2,059
2010 Aksiyon Editör 4.4 540
2008 Dram Editör 7.0 62
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017