Giriş Kayıt
Randy Mendelsohn

Randy Mendelsohn


Yapımcı

Randy Mendelsohn, yapımcı. (2010) İçimdeki Katil (2010), (2016) Urge (2016), (2017) Vengeance: A Love Story (2017), (2009) All's Faire in Love (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 5.2 2,274
2016 Gerilim Yapımcı 4.2 3,275

İçimdeki Katil
2010 Suç Yapımcı 6.1 29,932
2009 Komedi Yapımcı 5.0 690
2007 Komedi Yapımcı 6.6 68
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017