Giriş Kayıt
Zachary Poots

Zachary Poots


Kameraman

Zachary Poots, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Zach Poots
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Kameraman 6.6 11,308
2015 Suç Kameraman    

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 840,154
2013 Dram Kameraman 8.4 9
2012 Kameraman 7.0 42
2012 Dram Kameraman 8.8 9
2011 Komedi Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.8 12
2011 Dram Kameraman 5.0 250
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.1 22

Mutluyum, Devam Et
2010 Komedi Kameraman 6.8 26,701
2010 Kısa Metraj Kameraman 8.1 114
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017