Giriş Kayıt
Kai-chung Cheung

Kai-chung Cheung (37)


Oyuncu

Kai-chung Cheung, 11 Ocak 1980 doğumlu oyuncu. Ip Man 3 (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1980
Diğer Bir İsmi: Louis Cheung
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 240

Ip Man 3
2015 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 28,359
2015 35 Korku Oyuncu 5.9 451
2015 35 Komedi Oyuncu 6.6 31
2014 34 Komedi Oyuncu 5.8 157
2013 33 Komedi Oyuncu 5.1 110
2013 33 Komedi Oyuncu 4.3 58
2012 32 Komedi Oyuncu    
2012 32 Komedi Oyuncu 5.4 243
2009 29 Komedi Oyuncu 5.5 121
2008 28 Dram Oyuncu 6.5 178
2008 28 Romantik Oyuncu 5.9 54
2006 26 Romantik Oyuncu 6.6 46
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017