Giriş Kayıt
Sergei Strelnikov

Sergei Strelnikov (38)


Oyuncu

Sergei Strelnikov, 13 Kasım 1979 doğumlu oyuncu. Unutulan Topraklar (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1979
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 8.1 508
2011 32 Aksiyon Oyuncu    

Unutulan Topraklar
2011 32 Dram Oyuncu 6.5 523

Diyet
2007 28 Dram Oyuncu 6.9 788
2003 Dram Oyuncu 7.2 460
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018