Giriş Kayıt
Randy Masters

Randy Masters


Oyuncu, Senarist

Randy Masters, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku 2.5 111
2014 Komedi Çeşitli 6.3 33,026

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 482,248
2013 Korku Senarist 2.6 255
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.9 23
2011 Komedi Oyuncu 4.2 2,390
2011 Komedi Senarist 4.3 15
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017