Giriş Kayıt
Randy Masters

Randy Masters


Oyuncu, Senarist

Randy Masters, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 76,499
2015 Korku 2.5 111
2014 Komedi Çeşitli 6.3 38,730

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 525,939
2013 Korku Senarist 2.6 255
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.9 23
2011 Komedi Oyuncu 4.2 2,585
2011 Komedi Senarist 4.3 15
Dizi Altyazıları
Westworld (6,743) The 100 (3,179) The Expanse (2,615) La casa de papel (1,924) The Crossing (1,638) Colony (1,489) 12 Monkeys (1,197) Into the Badlands (1,030) Vikings (1,029) Genius (1,019)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018