Giriş Kayıt
Randy Masters

Randy Masters


Oyuncu, Senarist

Randy Masters, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    
2015 Korku 2.5 111
2014 Komedi Çeşitli 6.3 36,434

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 510,346
2013 Korku Senarist 2.6 255
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.9 23
2011 Komedi Oyuncu 4.2 2,489
2011 Komedi Senarist 4.3 15
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017