Giriş Kayıt
Randy Masters

Randy Masters


Oyuncu, Senarist

Randy Masters, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 64,223
2015 Korku 2.5 111
2014 Komedi Çeşitli 6.3 38,254

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 522,128
2013 Korku Senarist 2.6 255
2012 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.9 23
2011 Komedi Oyuncu 4.2 2,489
2011 Komedi Senarist 4.3 15
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018