Giriş Kayıt
Aoife McGonigal

Aoife McGonigal


Yapımcı, Editör

Aoife McGonigal, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Yapımcı 5.2 6,867
2015 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.7 2,831
2014 Komedi Yapımcı 5.9 36

Ya Aşksa
2013 Komedi Çeşitli 6.8 58,228
2013 Dram Çeşitli 6.2 482

Hayat Bir Esintidir
2013 Komedi Çeşitli 6.3 841
2013 Dram Çeşitli    

Anton Corbijn İle İçli Dışlı
2012 Belgesel Çeşitli 7.1 471
2011 Çeşitli 5.5 148

İyi Doktor
2011 Dram Çeşitli 5.6 5,592
2010 Dram Çeşitli 7.1 225
2010 Komedi Çeşitli 6.5 500
2009 Belgesel Çeşitli 6.6 128
2009 Komedi Editorial Department 6.4 480
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017