Giriş Kayıt
Aoife McGonigal

Aoife McGonigal


Yapımcı, Editör

Aoife McGonigal, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Yapımcı 5.2 7,065
2015 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.7 2,831
2014 Komedi Yapımcı 5.9 36

Ya Aşksa
2013 Komedi Çeşitli 6.8 60,576
2013 Dram Çeşitli 6.2 482

Hayat Bir Esintidir
2013 Komedi Çeşitli 6.3 841
2013 Dram Çeşitli    

Anton Corbijn İle İçli Dışlı
2012 Belgesel Çeşitli 7.1 471
2011 Çeşitli 5.5 148

İyi Doktor
2011 Dram Çeşitli 5.5 5,704
2010 Dram Çeşitli 7.1 225
2010 Komedi Çeşitli 6.5 500
2009 Belgesel Çeşitli 6.6 128
2009 Komedi Editorial Department 6.4 480
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018