Giriş Kayıt
Akif Kilman

Akif Kilman


Oyuncu

Akif Kilman, oyuncu. (1977) Şaban Oğlu Şaban (1977), (1980) Banker Bilo (1980), (1975) Ateş Böceği (1975), (1986) Teyzem (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Akil Kilvan | Akf Kirman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Dram Oyuncu 6.6 12
1988 Dram Oyuncu    
1987 Macera Oyuncu 5.0 11
1987 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 7.8 1,000
1986 Komedi Oyuncu 5.3 93
1986 Aksiyon Oyuncu 5.1 55
1986 Macera Oyuncu    
1985 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 Dram Oyuncu 4.2 10
1984 Dram Oyuncu 5.3 31
1983 Dram Oyuncu 6.0 33
1982 Dram Oyuncu 5.5 60
1980 Komedi Oyuncu 7.7 5,128
1979 Komedi Oyuncu 7.4 2,982
1978 Dram Oyuncu 6.7 45
1977 Komedi Oyuncu 8.8 13,569
1977 Dram Oyuncu 5.5 42
1977 Aksiyon Oyuncu 5.5 31
1976 Komedi Oyuncu 9.1 17,777
1976 Oyuncu 6.4 520
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1975 Komedi Oyuncu 7.2 1,115
1975 Aksiyon Oyuncu 8.1 8
1975 Komedi Oyuncu    
1974 Dram Oyuncu 6.0 22
1971 Oyuncu 3.5 13
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018