Giriş Kayıt
Akif Kilman

Akif Kilman


Oyuncu

Akif Kilman, oyuncu. (1977) Şaban Oğlu Şaban (1977), (1980) Banker Bilo (1980), (1986) Teyzem (1986), (1975) Ateş Böceği (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Akil Kilvan | Akf Kirman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Dram Oyuncu 6.5 8
1988 Dram Oyuncu    
1987 Macera Oyuncu 5.0 11
1987 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 7.7 982
1986 Komedi Oyuncu 5.3 93
1986 Aksiyon Oyuncu 6.4 25
1986 Macera Oyuncu    
1985 Komedi Oyuncu 4.5 22
1985 Dram Oyuncu 4.2 10
1984 Dram Oyuncu 5.3 31
1983 Dram Oyuncu 6.0 33
1982 Dram Oyuncu 5.6 59
1980 Komedi Oyuncu 7.7 4,910
1979 Komedi Oyuncu 7.4 2,895
1978 Dram Oyuncu 6.9 39
1977 Komedi Oyuncu 8.9 13,233
1977 Dram Oyuncu 5.5 42
1977 Aksiyon Oyuncu 5.5 31
1976 Komedi Oyuncu 9.1 17,221
1976 Oyuncu 6.4 482
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1975 Komedi Oyuncu 7.2 1,041
1975 Aksiyon Oyuncu 8.1 8
1975 Komedi Oyuncu    
1974 Dram Oyuncu 6.0 22
1971 Oyuncu 3.5 13
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,135) Blade Runner 2049 (3,403) Jigsaw (2,581) Last Flag Flying (2,407) The Man from Earth: Holocene (2,373) Geostorm (2,322) The Open House (1,340) Dunkirk (1,141) The Foreigner (1,016) It (986)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,801) Black Mirror (5,417) Supernatural (4,655) The Big Bang Theory (3,954) Shameless (2,537) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,534) The Blacklist (2,176) The Flash (1,892) The X Files (1,848) Knightfall (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018