Giriş Kayıt
Akif Kilman

Akif Kilman


Oyuncu

Akif Kilman, oyuncu. (1977) Şaban Oğlu Şaban (1977), (1980) Banker Bilo (1980), (1987) Teyzem (1987), (1975) Ateş Böceği (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Akil Kilvan | Akf Kirman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Dram Oyuncu 7.7 953
1987 Macera Oyuncu    
1986 Komedi Oyuncu 5.3 93
1986 Aksiyon Oyuncu 6.4 25
1985 Komedi Oyuncu 4.5 22
1984 Dram Oyuncu 5.3 31
1983 Dram Oyuncu 6.0 31
1980 Komedi Oyuncu 7.7 4,705
1979 Komedi Oyuncu 7.4 2,795
1977 Komedi Oyuncu 8.9 12,869
1977 Dram Oyuncu 5.5 42
1977 Aksiyon Oyuncu 5.5 31
1976 Komedi Oyuncu 9.1 16,667
1976 Oyuncu 6.4 463
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1975 Komedi Oyuncu 7.2 969
1975 Aksiyon Oyuncu 8.1 8
1974 Dram Oyuncu 6.0 22
1971 Oyuncu 3.5 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017