Giriş Kayıt
Akif Kilman

Akif Kilman


Oyuncu

Akif Kilman, oyuncu. (1977) Şaban Oğlu Şaban (1977), (1980) Banker Bilo (1980), (1987) Teyzem (1987), (1975) Ateş Böceği (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Akil Kilvan | Akf Kirman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Dram Oyuncu 7.6 885
1987 Macera Oyuncu    
1986 Komedi Oyuncu 5.4 81
1986 Aksiyon Oyuncu 6.4 25
1985 Komedi Oyuncu 4.5 22
1984 Dram Oyuncu 5.8 26
1980 Komedi Oyuncu 7.7 4,400
1979 Komedi Oyuncu 7.4 2,648
1977 Komedi Oyuncu 8.9 12,414
1977 Dram Oyuncu 5.5 33
1977 Aksiyon Oyuncu 5.5 31
1976 Komedi Oyuncu 9.1 16,010
1976 Oyuncu 6.4 433
1976 Komedi Oyuncu 5.0 22
1975 Komedi Oyuncu 7.1 855
1975 Aksiyon Oyuncu 8.1 8
1974 Dram Oyuncu 6.0 22
1971 Oyuncu 3.5 13
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017